Rijeka 2019 Rihub
Kako pokrenuti i voditi e-poduzeće

Facebook event

(Radni jezik je engleski)

RiHub i Rijeka Freelancers nastavljaju s organizacijom Meetupova!

Ovoga puta nam u goste dolazi Ignacio Nieto Carvajal, digitalni nomad, programer i web dizajner te odnedavno coworker u RiHubu. Novopridošli korisnik RiHuba pričat će o svojim poduzetničkim iskustvima, izazovima i mogućnostima virtualnog poslovanja za neovisne poduzetnike, ali i za globalne startupe koji se žele širiti i čiji suradnici žive diljem svijeta. Gost će se dotaknuti i teme coworking prostora, svojim susretima s različitim prostorima i ljudima i kulturama. Prava prilika za freelancerski networking petkom!

Ignacio vodi dva poduzeća Digital Leaves i YourCompanyInEstonia. Nekada je bio “cubicle rat” u pogonima velikih kompanija, da bi se otisnuo u freelancerske vode te otvorio i vlastita poduzeća, Kroz e-Residency program u Estoniji je otvorio e-poduzeće, što mu je omogućilo rad i putovanja dostojan digitalnog nomada. Redovito piše o svojim iskustvima (micropreneur.life) o e-Residency programu, poduzetničkom iskustvu i životnom stilu digitalnog nomada, a o svojem iskustvu je napisao i knjigu “The e-Residency program of Estonia: launch and run a borderless business 100% online”.

Meetup službeno počinje u 17:30, ali pozivamo vas da dođete i ranije, okusite coworkerski dan u RiHubu koji se otvara već u 8 sati, a možda i upoznate naše coworkere iz Španjolske, Ignacija i Miguela, ali i ostatak ekipe koja coworka u RiHubu.

Facebook event